| oku ne olur | |
|
+9eserin ayşegülü CeReN77 Eser_Ayten şermin pln_esr_ynnlr bluegirl_33 didem_eser rabia eliff 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
eliff Yeni Üye
| Konu: oku ne olur Çarş. Şub. 04, 2009 4:01 pm | |
| eser en son bölümde durgundun. bunda hasta olmanın etkisi vardır herhalde. ama ben seni öyle görmek istemiyorum. zaten çok az görüyorum seni. pazar akşamları tv ye yapışıyorum resmen. kimseyi konuşturmuyorum evde. hep sen oyna istiyorum skeçlerde. kendine dikkat et. daha aktif daha neşeli ol lütfen. birde ne olur bana cevap yaz.seninle konuşmayı çok istiyorum. | |
|
| |
rabia Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Ptsi Şub. 09, 2009 7:21 pm | |
| eser seni cok seviyorum resmen senin hayranınım aliyeden belli seni her hafta izliyorum yetmiyo tekrarlarını izliom oda yetmiyo internette tekrar izliom bur daki herkes den daha cok hayranım sana sana düskünlüğüm yüzünden arkadasımla justum tek bir istegim var seni yakın dan görmek olmazsa inşallah olur ama cevap yazman | |
|
| |
rabia Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Ptsi Şub. 09, 2009 7:36 pm | |
| eser bunları yazaken nerdeyse ağlıycam seni çok seviyorum hatta su an ağlıyorum ama sen beni görmüyosun seni görsem herhalde bayılırım ne olur bi gün göz yaslarımı sıl | |
|
| |
rabia Yeni Üye
| eser lütfen bana cevap ya z | |
|
| |
rabia Yeni Üye
| | |
|
| |
rabia Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Perş. Şub. 12, 2009 9:21 pm | |
| eser canım NASILSIN SENİ ÇOK SEVİYOM | |
|
| |
rabia Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Perş. Şub. 12, 2009 9:26 pm | |
| ESER SENDEN BİŞEY İSTEYECEĞİM | |
|
| |
didem_eser Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Paz Şub. 22, 2009 1:10 am | |
| bende eseri çok seviyorum ya.onun için herşeyi yaparım ama yeterki sitesine yazdığımız yorumları cevaplasın.azda olsa sitede bizimle bulunsun. | |
|
| |
bluegirl_33 Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Salı Şub. 24, 2009 1:47 pm | |
| eserrrr askımm sana bayılıyorummm seni ilk aliye dizisinde tanımıstımm wee sen o dizide oynadıgın için sırf senin içinn o diziyi izliodumm:D wee simdi bkm mutfakta oynuosunn sana teq kelimeyle bayılıorummm seni daha fazla ekranlarda görmek isitiorummm seni chock ama chock sewiorumm askımm bitanem bnmmm:) | |
|
| |
pln_esr_ynnlr Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Paz Mart 01, 2009 5:39 pm | |
| ya bende eseri çok seviyom ama ayça gibi forumuna cevap yazsa ne olcakki | |
|
| |
şermin Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Cuma Mayıs 08, 2009 3:17 pm | |
| eser bende senıcok sevıyorum lutfen yazdıklarımızı gor lutfen ve ismimizi kullanarak bize cevaplar yaz nolurrrr lutfennn.... | |
|
| |
Eser_Ayten Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Ptsi Mayıs 18, 2009 5:29 pm | |
| eser çok tatlısın | |
|
| |
CeReN77 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 28 Nerden : yalova Kayıt tarihi : 16/06/09
| |
| |
eserin ayşegülü Forumun Gözdesi
Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 34 Nerden : ben konya(kalbim eserde) Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: oku ne olur Paz Haz. 21, 2009 12:17 pm | |
| [b]ESERR AŞKIM SANA BAYILIYORUM YAAA SENİ Bİ KERE YAKINDAN GÖRSEM VARYA O GÜN BENİM İÇİN BAYRAM OLUR YA YEMİN EDERM SANA AŞIĞIM PSKOLOJİM BOZULDU AĞLYCAM ARTK YAAA BİTTİM SENİN İÇİN ARTK YAA VALLAHA BİTRDİN BENİ O TATLILIĞINLA.HELE O GÜLÜŞÜN YA İZLERKEN EKRANI ÖRÜYORUM BAZEN OKADAR TATLISIN Kİ BİTANEM YAAA GÜLÜŞÜNÜ YERİM SENİN.BUNLARI İÇİMDEN GELEREK YAZDM UMARIM OKURSUN.AH BİDE CEVAP VEREBİLSEN.İDDA EDİYORUM KİMSE AMA KİMSE SENİ BENİM KADAR SEVEMEZ.DİYORUMYA SENİN HAYRANIN DEĞİLİM SANA AŞIĞIM RESMEN YAAAAAA AŞKIMMMM ESERİMMM.(AŞKIN AYŞEGÜL) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 34 Nerden : ben konya(kalbim eserde) Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: oku ne olur Paz Haz. 21, 2009 12:21 pm | |
| SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM S ESER N İ
S ESER V İ Y O R U M.....ESERİMMMMM | |
|
| |
| Konu: Geri: oku ne olur Paz Haz. 21, 2009 5:08 pm | |
| AŞKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BİHTANECİK ESERİM BENİMMMMMMMM | |
|
| |
EeSsEeRrrrrr Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Perş. Haz. 25, 2009 9:44 pm | |
| YA ESER ÇOOOOK TATLISIN+YAKŞİKLI+KARİZMA TEK KELİMEYLE AŞIĞIM SANA BKM ÇOK GÜZEL HAREKETLER BAŞLAMADAN ÖNCE YEMİ EDERERİM Kİ 59;5 Kq DİM 17 YAŞIMDA OLMAMA RAGMEN ŞİMDİ 54 KqYİM AŞKINDAN ERİDİM HEP SENİN İÇİN HERŞEİ YAPARIM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİOM BELKİ SEN İNANMAZSIN SANA ÖLESİNE HAYRANLIK GİBİ GELİCEK AMA BEN SANA AŞIĞIIIIIIIM......SENİ SEVİORUM............. | |
|
| |
| Konu: Geri: oku ne olur Cuma Haz. 26, 2009 12:49 pm | |
| | |
|
| |
rambobomba Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Ptsi Haz. 29, 2009 4:41 pm | |
| cok guzel hareketler bunlar'ın bitimi beni derinden etkiledi ben eserimi goremez isem ne yaparım ya eser bana lutfen mesaj yaz senı kaybetmek istemiyorum ve daha senı nerede gorebilirim ve 1 soru daha sizin oynadıgınız film ''neseli gunler'' ne zaman gesterime girecek ya onu bekliyorum kendıne iii bak aklım sende kalmasın zaten psikolojımı bozdum senınle neden sezon fınalıne gırdı ki sankı cok guzel hareketler bunlar | |
|
| |
| Konu: Geri: oku ne olur Ptsi Haz. 29, 2009 6:03 pm | |
| ewt yaa vallaha dün ağladım bunun yuzunden eser senı göremessem DAYANAMAM ASKIMM BİTENEM BAL DUDAKLIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YERİM O BAL DUDAKLARINIIIIIII AŞKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM | |
|
| |
xeserx Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Ptsi Şub. 22, 2010 5:04 pm | |
| | |
|
| |
MeRyEm Yeni Üye
| Konu: Geri: oku ne olur Ptsi Mart 01, 2010 1:12 pm | |
| ESERRRR seni çokkk sefiyom sahnedeki o hareketlrin o mimiklerin yokmu bayılıyomm yahh.. TAM TİPİMSİN:).. Çok tatlısınnnn | |
|
| |
| oku ne olur | |
|