ESER YENENLER FAN CLUP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ESER YENENLER FORUM

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Grup Hakkında

+4
rambobomba
pln_esr_ynnlr
irmm*
CeReN
8 posters
YazarMesaj
CeReN
Admin
Admin
CeReN

Grup Hakkında Empty
MesajKonu: Grup Hakkında   Grup Hakkında I_icon_minitimeCuma Tem. 25, 2008 3:34 pm

ÇAKIRKEYF 5 sene önce lise arkadaşlarının biraraya gelmesiyle temmelerini Bursa da atmıştır.Dejavu ve coverma adlarıyla Bursa Uludağ Ünv. şenlikleri,Bursa Kız Lisesi şenlikleri, Bursa Gazi Andolu Lisesi şenlıkleri ,Erdek Zilli bar programı ,Marmara Üniversitesi şenlikleri, Bilgi Üniversitesi şenliklerinde sahne almıştır.2004'ten itibaren İstanbul'da ÇAKIRKEYF adıyla çeşitli mekanlarda ve şenliklerde sahne almaya başlamıştır...

ELEMANLARI;
OĞUZHAN KOÇ (Ritm Gitar, back vokal)
Kendini bildi bileli müzikle ilgilenmektedir.. 6 yıl kadar türk sanat müziği eğitimi almıştır.. sölediği şarkılara kendi nağmelerini katarak sizi sizden alabilir...
Çakırkeyf grubundan ayrı olarak kendi solo albüm çalışmalarına başlamıştır.. daha şimdiden gül ki adlı şarkısı internet sitelerinden birçok insana ulaşmış durumdadır...çıkaracağı albümüyle de tüm Türkiye'nin onu ve şarkılarını çok seveceğinden grup arkadaşlarının hiç şüphesi yoktur...Tabi biraz endişe vardır ama kesinlikle bir şüphe değildir bu...korku mu? asla!...belki de kocaman bir kuşku...
İstanbul Üniversitesi Antropoloji bölümü öğrencisidir

ESER YENENLER (Vokal)
Grubun vokali,6 senedir müzikle uğraşıyor..
Bkm atölye oyuncusu ve Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi..Asıl mesleği oyunculuk olan Eser, televizyonda aliye(özgür) fırtına(erhan) dizilerinde rol aldıktan sonra son olarak bkm oyuncularına katılıp Bir demet tiyatroda da yer almıştır..Kısıtlı müzik bilgisine karşın sahne sempatisiyle ve müziğe karşı olan tutkunluğu ile konserlerde bir adım öne çıkar...bir de dizilerde oynadığı için ,zaten bir ilgi çekiyordur... yazıktır diğer grup elamanlarına..Ayıp ediyor aslında Eser bu işten ekmek yiyebilecek nice müzik sevdalılarının önünü kesmektedir...Bir an evvel bunun farkına varmasını ve grubu terkedip Oğuzhan koç'un önünü açmasını Allah'tan niyaz ederiz...

SONER ONUR GÜRSOY (Solo gitar)
7 yıldır elektro gitar calıyor hobileri arasında amerikaya gitmek amerikada gezmek türkiyeye döndüğü zaman buraya ayak uyduramamk vardır aynı zamanda istanbul ünv. işletme bölümü öğrencisi...

BARIŞ BAYRAKÇI (Davul)
6 yıldır çeşitli orkestralarda keman çalıyor 4 yıla yakın zmandır da davul çalıyor sahneye çok yakışıyor bırakın grubu onu çalarken izlemek ayrı bir zevk...

ÖZDEN GÜMÜŞ (Bas gitar)
4 yıldır bas gitar çalıyor mütavazılığıyla göz kamaştırıyor eğer bir parçayı tam bilmiyorum diyosa o parçayı ondan mutlaka dinlemelisiniz....
Mimar Sinan Ünv. Mimarlık Bölümü Öğrencisi

ALINTIDIR!!!
https://eseryenenler.ace.st
irmm*
Yeni Üye
Yeni Üye
irmm*

Grup Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hakkında   Grup Hakkında I_icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 7:49 pm

saol cnm:d
pln_esr_ynnlr
Yeni Üye
Yeni Üye
pln_esr_ynnlr

Grup Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hakkında   Grup Hakkında I_icon_minitimePaz Mart 01, 2009 5:48 pm

maşallah
rambobomba
Yeni Üye
Yeni Üye
rambobomba

Grup Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hakkında   Grup Hakkında I_icon_minitimeÇarş. Haz. 17, 2009 7:28 pm

ya ben cakırkeyfin sarkı soylerken ki videolarını istıyorum nerden bulabilirim bana yardımcı olabilecek biri var mı?
EeSsEeRrrrrr
Yeni Üye
Yeni Üye

Grup Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hakkında   Grup Hakkında I_icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 4:21 pm

aynen walla bnde istiom şarkı söylerken.....
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

Grup Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hakkında   Grup Hakkında I_icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 6:37 pm

BENDE İSTİORUUUUUUM YHAA ÇOK MRAK ETTM Question
özqEseR
Foruma Alışmış
Foruma Alışmış
özqEseR

Grup Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hakkında   Grup Hakkında I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 9:27 am

kesın cok guseldır ama yınede arastırmaya devamm Razz Very Happy Very Happy Very Happy
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

Grup Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hakkında   Grup Hakkında I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 12:48 pm

BEN BULMUSTUM DĞER FORUMUMA KOYDUM AMA Very Happy
CAKIRKEYF DİİL SADECE ESER SÖLERKEN
özqEseR
Foruma Alışmış
Foruma Alışmış
özqEseR

Grup Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hakkında   Grup Hakkında I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:06 pm

eserin ayşegülü demiş ki:
BEN BULMUSTUM DĞER FORUMUMA KOYDUM AMA Very Happy
CAKIRKEYF DİİL SADECE ESER SÖLERKEN

hangi forum o canım yaa merak ettım sımdı buradada paylasırmısn o eser soylerkene Razz Razz Razz
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

Grup Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hakkında   Grup Hakkında I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:10 pm

ya denedm de yutube kapalı olduu için acılmıyo yhaa
özqEseR
Foruma Alışmış
Foruma Alışmış
özqEseR

Grup Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hakkında   Grup Hakkında I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:23 pm

tmm cnm da o dedıın forum hangısı :?
Garez41
Yeni Üye
Yeni Üye
Garez41

Grup Hakkında Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hakkında   Grup Hakkında I_icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 6:20 pm

Eser Oğuzhan Forever :İD

Grup Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Grup Resimleri