ESER YENENLER FAN CLUP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ESER YENENLER FORUM

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

EN TATLI ESİMLERİ

+9
_Dilara_
mrvats
cansel
sinya1994
özqEseR
marr_me_EsEr
rambobomba
CeReN77
eserin ayşegülü
13 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 12:25 pm

ASKIMIN CQ TATLI GÜLDÜĞÜ VE DAHA SEMPATİK CIKTIĞI RESİMLERİ BURAYA KOYABİLİRSİNİZ
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 12:31 pm

EN TATLI ESİMLERİ Eseryenenler5fk1

BU BENDEN ACILISI BEN YAPIIM DEDİM Smile
CeReN77
Yeni Üye
Yeni Üye

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 9:31 pm

ya dicek hiç bişi yok ki ya cok tatlısın eser seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum I love you
rambobomba
Yeni Üye
Yeni Üye
rambobomba

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 12:28 pm

ya resim nasıl eklenıo bende eklıcem
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 4:42 pm

askım bitanemmm herseyim benmm yhaaaa bu e allahım yaaa bize verdii en güzel lutuf aşkısı I love you
marr_me_EsEr
Yeni Üye
Yeni Üye
marr_me_EsEr

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePtsi Tem. 20, 2009 9:55 am

arkadaşım çok doğru söylüyosun o bize tanrının bir lutfu ama tek sorun her kez biliyo bunu kimse onu paşlaşmak istemiyo başta ben onu kendini sevdiğimden çok seviyorum benim yarim (K)(L)
rambobomba
Yeni Üye
Yeni Üye
rambobomba

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimeSalı Tem. 21, 2009 5:24 pm

resim nasıl eklenıoooo ya
özqEseR
Foruma Alışmış
Foruma Alışmış
özqEseR

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 9:13 am

bunlar da benden SmileSmileSmileSmile

EN TATLI ESİMLERİ Bscap0308mh1

EN TATLI ESİMLERİ Bscap0078xh5preview1q

EN TATLI ESİMLERİ N7852599135234115916ah2

çok tatlı yaaa yerım ben senı ESER !!!! Very Happy Very Happy Very Happy
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 12:50 pm

OY OY OYY BTANEMMMMMMMMMMM ALLAHM İNSLLAH ONU BKERE ÖPEBLME İMKANIM OLUR VASIYETMDIR BAKKK Very Happy
YA BUGUN RUYAMDA GÖRDÜM GENE eserle ikimz bı taksıye bnmısız o sürüyo gesioruz ben onu durmadan öpüyodum yemnle yaaa.offfff ne ruyaydı ama be :d I love you
özqEseR
Foruma Alışmış
Foruma Alışmış
özqEseR

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 1:49 pm

eserin ayşegülü demiş ki:
OY OY OYY BTANEMMMMMMMMMMM ALLAHM İNSLLAH ONU BKERE ÖPEBLME İMKANIM OLUR VASIYETMDIR BAKKK Very Happy
YA BUGUN RUYAMDA GÖRDÜM GENE eserle ikimz bı taksıye bnmısız o sürüyo gesioruz ben onu durmadan öpüyodum yemnle yaaa.offfff ne ruyaydı ama be :d I love you

hahahaha güzel rüyamıs. vasıyetını goz onunde bulundruruz cannım Razz Razz Razz bende bı ara goruodum ama benım ruyalarım ters cıkar genelde o yuzden eserle olabılcek bı ruya gormek ıstemıorum olmaz dıe Very Happy geek
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 1:52 pm

AYY CNM OZAMAN RUYANDA ESERLE KENDNI KOTU GÖR DYCEM AMA OZAMAN DA SABAHA NASL Bİ PSKOLOJYLE KALKARSN BLMEM AMA BENM RUYALARM GENELDE TERSNE CIKMAZDA BU NU BLMEM İNŞ CIKAR YHAA Very Happy

ERSN DYOYA AŞKITUMMM Very Happy
özqEseR
Foruma Alışmış
Foruma Alışmış
özqEseR

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 1:55 pm

hahaha dımı eserle kotu olan bı ruya ruya deıl kabus olur zatenn bı ınsan da bu kadar tatlı olmaz kı canıım Very Happy Very Happy haksızlık yanı Razz Razz
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:00 pm

YOK YAA HAKSIZLIK FLN DİİL YAA ONA O TATLILIK AZ BLEE YAAA GTTKCE TATLANYO CUNKU..
ya bişi dycem eseren yorumları olan bi yere grdm herkesı blrsın iste cnm eskım senı seworum eser vb... fln
en son yazılan yorumu eseren gelmıs gbi yapmıslar yanı ..yzan kısı eser yenenler

yazdığı seyde arkadaşlar merhaba bende sizi sewıyom ama askımlı kelımeler kullanmayın lutfen falan gbi sonuna da adını buyuk harflerle ESEN YENENLER yazmıs adını ble yanls yazmıs byandan dyorum esr olablrmı cdden byandanda yalan tabıkı kıskananlar bız demyelım dyede demş olablr dmi
özqEseR
Foruma Alışmış
Foruma Alışmış
özqEseR

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:04 pm

cnm neresı orası bence eser değıldır cunku eser kendını her yerde bellı eder Razz:P:P ayrıca hayranlarından askımlı kelımler duymak hosuna gıdebılır sonucta sevıldıını bılıo bılsın de zaten P: Very Happy
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:07 pm

ya yemn ederm sımdı bende onu yazıodum ayrıca o yorum yernede yazdım ama dmi sen esersen hayranlarının sana iltfat etmesnden neden rahatsız olasın kı dedm öle diil mi yaa sacmalık ama eğerkı gercektenb eserse ancak su yuzdan öle yazmıstır biz onun için atışıyoruzya paylaşamıyoruz oda öle demıştır rahatsızlık duymustur
özqEseR
Foruma Alışmış
Foruma Alışmış
özqEseR

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:10 pm

yok yaa bence oyle bırısı deıl hayranları yapıyo bunları da bu bırazda terbıyesızlığe gırıyo tabı eser deılse bence WinkWinkWinkWink
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:13 pm

eser deildir cunku bi erkek öle laflardan rahatsızlık duymaz aksıne hoslanır dme amaaa
özqEseR
Foruma Alışmış
Foruma Alışmış
özqEseR

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:18 pm

yane erkek mılletı bu ESER farkLı o deıldır bence WinkWinkWinkWinkWinkWink
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:20 pm

YOK CNM ESER FARKLI DEDYSEKDE OKDAR DİİLK.Very Happy ODA Bİ ERKEK NHAYETNDE ASKIMMMM BENM O BTANEMMMMM
özqEseR
Foruma Alışmış
Foruma Alışmış
özqEseR

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:22 pm

evet ama o dııl yhane kandırmasınalar Razz:P:P:P:P:P ayhhh bıttım eserıme Very Happy
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:34 pm

EN TATLI ESİMLERİ 148sy

ESERİMMMDUY AŞKIMMMMMM
özqEseR
Foruma Alışmış
Foruma Alışmış
özqEseR

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:40 pm

EN TATLI ESİMLERİ 148sy

ESERİMMMDUY AŞKIMMMMMM

aynen katılıorum canım !!!!!! Razz
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:43 pm

BAK SANA BİŞİ DYMM MI YEMN EDERM BLKI INANMASSIN AMA HAYRANLIK DISI BISIY BU BENM PRIFLIME GIR TUM MSJ LARMA BAK Bİ İLK GELDIIM GÜNLERDEKI BEN ASIĞIM SAKA MAKA DİİL HANI HERSEY SANA ONU HATRLATR YEMEDEN İÇMEDEN KESLRSIN HEP SUREKLI ONU DUSUNUNP İÇN CIZ EDERYA BU ÖLE BELKI SİMDİ SİZ EWET BENDE ÖLEYM DYCEKSINIZ AMA DİİL YEMN EDERM ASIĞIM DYANCAK GÜCÜM KALMADI YAAA Sad Sad Sad Sad Sad Sad

En son eserin ayşegülü tarafından Perş. Tem. 30, 2009 2:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : ESERİN AŞKIIIIIIIIIIIIIIIII)
özqEseR
Foruma Alışmış
Foruma Alışmış
özqEseR

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:48 pm

BAK SANA BİŞİ DYMM MI YEMN EDERM BLKI INANMASSIN AMA HAYRANLIK DISI BISIY BU BENM PRIFLIME GIR TUM MSJ LARMA BAK Bİ İLK GELDIIM GÜNLERDEKI BEN ASIĞIM SAKA MAKA DİİL HANI HERSEY SANA ONU HATRLATR YEMEDEN İÇMEDEN KESLRSIN HEP SUREKLI ONU DUSUNUNP İÇN CIZ EDERYA BU ÖLE BELKI SİMDİ SİZ EWET BENDE ÖLEYM DYCEKSINIZ AMA DİİL YEMN EDERM ASIĞIM DYANCAK GÜCÜM KALMADI YAAA Sad Sad Sad Sad Sad Sad

yok canım o kadar da deıl benımkısı zaten ben baskalarına da hayranım esere de benımkısı sadece koyu bı hayranlık bence sen de olması zor bı durum ıcn kndını uzme hıc gordun mu eserı scratch
eserin ayşegülü
Forumun Gözdesi
Forumun Gözdesi
eserin ayşegülü

EN TATLI ESİMLERİ Empty
MesajKonu: Geri: EN TATLI ESİMLERİ   EN TATLI ESİMLERİ I_icon_minitimePerş. Tem. 30, 2009 2:49 pm

HAYIR CNM YAA BENDE BUNA YANIYORUM RUYAMDA Bİ GÖRÜYORUM OKADAR MUTLU OLUYORUMKI AMA UYANNCA PUFFF HERSEY UCMUS GTMIS Sad

EN TATLI ESİMLERİ
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-